Women kanye Yeezy For Special Boost Shoes 350 Adidas West Price R4Aj35L

U heeft kinderen en wordt door uw kind(eren) mishandeld. Het gaat meestal om verbaal en lichamelijk geweld, maar het kan ook seksueel geweld zijn.

Mishandeling van ouders door kinderen komt in alle lagen van de bevolking voor.
Het opvoeden van kinderen kan zwaar zijn voor ouders. Dan kan de situatie ontstaan dat kinderen – vanaf ongeveer 12 à 14 jaar – hun ouders de baas worden. Ouders kunnen of durven geen grenzen meer te stellen aan het gedrag van hun kinderen.

De ouders kunnen zich steeds minder verweren tegen de verbale agressie van hun kinderen. Ze worden uitgescholden, vernederd, gecommandeerd en bedreigd. Ook schoppen en slaan de kinderen hun ouders.
Ouders zwijgen: ze hopen dat hun kinderen dan zullen ophouden en dat de situatie niet erger wordt. Ouders schamen zich, ze denken dat het hun schuld is en vragen zich af waar het is misgegaan.

De kinderen, opgroeiende pubers, zien hun ouders als vijanden. Tegelijkertijd voelen de kinderen zich ook schuldig en schamen ze zich voor hun agressieve gedrag. Ze voelen zich gefrustreerd en uiten dat in geweld naar hun ouders.

Moviera biedt hulp aan ouders en kinderen om het geweld tussen beiden te stoppen.To Adidas From Parley Plastic Plymouth Shoes Recycled Ocean X Boost® CoBrdxe

Women kanye Yeezy For Special Boost Shoes 350 Adidas West Price R4Aj35L